Historiek

De 5 vennoten Geert Calliauw, Griet Van den Berghe, Luc Dierick, Jo De Maesschalck en Damien Maelfait zijn reeds 10 jaar complementaire partners die voor de continuïteit van de kerndoelstellingen zorgen en al meer dan 20 jaar aan de ontwikkeling van het bureau werken.

Werkdomeinen

Zowel AMV als AAPROG architecten profileren zich als innoverende ontwerpers van performante gebouwen binnen de realiteit van tijd, ruimte en budget. AAPROG architecten is bij uitstek gespecialiseerd en steeds meer gewaardeerd op de markt van de ziekenhuisbouw, terwijl AMV architecten een enorme ervaring in de non-profit sector bezit. Hiertoe behoren woonzorgcentra, seniorenflats, kinderdagverblijven, scholen en kantoren.

Kruisbestuiving

Beide bureaus vinden in de collectieve structuur van M4 architecten en ingenieurs een ontwerpmethodiek waarin masterplanning, architectuur, interieurontwerp, landschapsarchitectuur, stabiliteitsstudie en techniek hand in hand gaan. Zo kneden we de wensen en aspiraties van bouwheren tot een krachtig samenhangend concept, dat uitmondt in een totaaloplossing.

Naast onze eigen ervaring gaan we telkens op zoek naar de inbreng van externe vakkennis, de beste expertise voor elk specifiek project. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerkingen met andere architectenbureaus, landschapsarchitecten, ingenieurs en kunstenaars onze visie kan verrijken en een meerwaarde te bieden om tot een geslaagd ontwerp te komen.